Hnm44 Sadece iki alt dış var başka hiç dışı yok hep huzursuz ama diş hiç yok . Normal mi ya çok takıyorum . Huzursuz biseyler ısırmaya calisiyor yaşına girecek henüz iki dişle duruyor 😔
Sedacann Hnm44 her bebek aynı dönem çıkaramıyor bnm kızım 9 aylık 3 dişi aynı anda çıktı mesela 4. dişi üst de 2 hafta arayla çıkardı kuzeni 2 ay büyük kızımdan o hala hiç diş çıkarmadı mesela
Piko2021 Hnm44 haftaya yaşına girecek yeni 1 tane çıkardı sadece bi dişi var zamanı var demek sabırlı olun elbet çıkacak
Heyoo92 Hnm44 Su an 1 yaş 16 günlük oğlum. Alt iki dişi vardı 7. Aydan beri başka dış çıkmamıştı. Yaşına girdikten sonra üstten 4 tane birden patladı. 🙂 Sıkıntı yapmayın. Sizin bebeğiniz de yakında çıkarır 😇
Ball-kizimm Hnm44 doktorumuz 5. Ayından beri diş geliyor yakında dedi ve 7. Aya girmesine 3-4 gün kala ilk dişlerin i çıkardı. 2. Dişlerde de öyle oldu 8 aylıkken doktor 1-2 güne geliyor dedi suan 10 buçuk aylık bayramda anca çıkardı
birmelekannesiiio Evet normal her bebeğin Farklı zamanda çıkar benim kızımın mesela alt çıktı sonra üstler değil üstteki yan dişleri çıktı çok komikti 😂 ağzı akıyorsa eli hep ağzındaysa huzursuzsa tetagil kullanıyodum ben
Alyehus Valla benim kızım 9 aylık 6. Dişimizi bu hafta çıkardık üst dişler o kadar zor çıkıyor ki varsın geç gelsin 1 haftadır ağzını açmıyor yemiyor içmiyor mahvetti bizimle kendini de. Az toparlayınca çıkar keşke bizim dişler de geç çıksaydı