Aysegulygt Anneler bebeğim 17 gğnlük bir hafta yoğun bakımda kaldı orada hem mama hem sütümden verdiler. Şimdide sütüm çok az yetmiyor ağlıyor mama destekli gideceğim. Bu mama hakkında bilgisi olan benimle paylaşabilirmi. Gaz yapıyormu vs.
Nsabckk Aysegulygt ben kullandım ilk bu mamayla başladım ama bebeğime yaramadı ağır geldi ama kardeşimin oğlu kullandı 8 aylık şuan haşa onu kullanıyo onada çok güzel yaradı tosun gibi yavrum 😂
Aak040422 Aysegulygt canım hipp ile basladim aşırı kusma yaptı ve gaz problemi çok olan bir bebekti kızım evolvia ile devam ettik hiç bir sıkıntı yaşamadım reflusu olduğunu öğrendim evolvia reflü mamasına geçtik yine memnunuz şükür
Mcnkarsel Aysegulygt hiç ama hiç gaz yapmıyo. Besleyiciliğide cok iyi. Bebeğim dogdugundan beri kullanıyorum. Cok memnunum. Doktorumuz önermişti zaten
tubiiik_ Aysegulygt evolviya kulandim ilk dogdugunda doktor tavsiye etmisti baslarda guzel di 2_3 kutudan sonra kabız yapmaya basladı gaz yapmadı
Aysegulygt Nsabckk peki su ısısını nasıl ayarlıyorsunuz bana yardımcı olabilir misiniz 45 50 derecede diyor ama ben o dereceyi nasıl bilcem bilmiyorum
Aak040422 Aysegulygt kaynamış sıcak su ve kaynamış soğutulmuş içme suyunu karistiriyosun canım bileğine dök en hassas yer o sıcaklığını öyle ayarla ılık olsun süt ılık derler ya ne sıcak ne soğuk zamanla elin alışır zaten hemen ben ilk başlarda kaç kere döktüm öyle soğuk yaptım sıcak olsada çeşmenin altında biberonu sogut ılık hale getir
Nsabckk Aysegulygt valla şuan elim alıştı direk ayarlıyorum ama ben suyu biberona aldıktan sonra bi yudum alıyorum ağız yakmayacak şekilde ılık diyebilirim yeterli oluyo derece olayına hiç girmedim. Alışana kadar bilek içinizede damlatatıp anlayabilirsiniz yakmıyosa okeydir
Aak040422 Aysegulygt kilosu iyi gayet kuzum kuzenimde bebeğine kullaniyo evolvia onunda kilo alımı gayet iyi birde içeriği temiz bir mama yine bebekten bebeğe değişir biz ikimizde kullandık memnunuz
Aak040422 Aysegulygt hiç merak etme Cannim herkes öyle ben sürekli eşime soruyodum soğuk mu sicakmi nasıl ama elin hemen alışır suyu biraz fazla karıştır yapicagin CC ye gore bileğine dök sıcaklığı iyiyse mamayı koy hemen karıştır 🥰
Aak040422 Aysegulygt toparlar merak etme sağlığı yerinde olsun yavrularıimizin yeter kilo aldıran bir mama besleyiciligi güzel dene zaten ilk başlarda hemen aliyolar kilo yada doktoruna bir danış canım eğer korkuyorsan küçük doğan bebekler için özel mamalar var hızlı kilo aldiriyo gerek görürse ona başlatır fiyatları biraz pahalli ama karşılayabiliriz dersen onlardan deneyebilirsin