senad22 Merhaba herkese. Bebeğim 19 hafta 2 günlük. 3-4 gündür meme reddi yaşıyorum. Biberon hiç kullanmıyordum. Memeyi almak istemiyor. Bu haftalarda böyle bir sıkıntı yaşayıp/normale dönen oldu mu? cevaplarsanız cok sevınırımm…
ssl senad22 mrb bizde daha yeni 4 aylık olduk..hem iştahsızlık hem huzursuzluk var…ateşi yok genel durumunda bişey yok..ama çözemedim bır keyifsizligi ve iştahsızlıgi var yarın asimiz var hatta birde bu durumun üstüne daha etkilenmesinden çok korkuyorum….
yigiturasinannesi senad22 atak dönemine girdigi için bırakıyor benimde tam 4 aylıkken meme reddi oldu. Gündüzleri hiç emmedi gece uykusunda emziriyordum. Bir ay sürdü açtı uyumadı mamaya başladım. Şimdi 7 aylık oldu hem emiyor hem mama hatta daha cok emiyor yani geçici bir süreç. Emzirmeyi bırakırsan daha emmez bence bırakma
Atatemel senad22 4 aydan selamlar bizde meme reddi yaşıyoruz 1 haftadır geceleri emiyor gündüz savaş halindeyiz
senad22 Evet benim bebeğim de öyle. Gece uykuluyken memeyi alıyor ama gündüz zar zor emziriyorum. Biberon kullanmadığım icin zorlanıyorum. Sütü/mamayı şırınga ile veriyorum . Umarım geçicidir cok yoruldum :( yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı ama
Umayumay61 senad22 4 ay 22 günlük 10 gündür yaşıyoruz. Geceleri problem olmuyor. Gündüzleri de gündüz uykusundan uyanır uyanmaz ağzına dayıyorum memeyi. Süreki uyur uyanıklık arasını yakalamaya çalışıyorum ç. Bir de ayakta sallanarak emziriyorum. Bi amuda kalkmadığım kaldı yani. Gece emzirdikçe sütün artıyor merak etme. Bir de yatakta yanına yatıp o şekilde az da olsa emzirmeye çalışıyorum gündüzleri.
senad22 Umayumay61 ben de o şekilde deniyorum ama almıyor. Şırıngayla verince alıyor ama, problem meme tutmada :( denemediğim yol kalmadı
emirela Umayumay61 4 ay 28 günlük benimki de. Sanki ben yazmısın yorumu gibi. Aynen sizin yaptıklarınızı yapıyorum bende. Ama benimki mama meme şeklinde besleniyor o yüzden mecbur biberon veriyorum sütüm az. İnşallah olanda bu yüzden bitmez
Umayumay61 emirela Ben mamaya hiç başlamadım. Doktor kontrolünü bekliyorum. Kilosuna ne der ona göre ilerleyeceğim. Arada su veriyorum hava da sıcak diye. Çünkü idrarı koyulaşıyor bu sefer. Geceleri sık uyanıyor o yetiyor gibi. Biberonun kendisi zaten sebep oluyor maalesef meme reddine.
Ayseeyldrmm senad22 Benim de oğlum 4 ay 9 günlük çok huysuz zar zor emziriyorum çıt sesi duysa memeden çekiliyo, meme de ağlıyor, sürekli kucak istiyo. Kilosu da az 6 kilo mama da yemiyor napmam gerekiyor bende şaştım kaldım kızlar.
eylulada28 senad22 evet o aylarda başlıyor sonra hafifliyor biz 6 aylık olduk halen bocalıyoruz eskisi kadar olmasa da..gündüzleri almıyordu uyurken uykuluyken yada şarkı açarak veriyordum uzun bi zaman böyle olacak malesef
Kizcem62 senad22 Benim bebegim 3 aylik oldu aynı şeyleri şu an yaşıyorum emmiyor biberon da almıyor huzursuz agliyor