Rabiaugur Kızımın maaşallahı var sürekli kakası kıyafetlerine taşıyor ama kıyafetlerdeki kaka lekesi gitmiyor çamaşır suyu kullanmak istemiyorum siz nasıl çıkarıyosunuz lekeleri kızlar???
Eski9 Rabiaugur kaka yaptığı an leke kurumadan hemen beyaz kalıp sabunla citileyin bir yere asın tertemiz ben hep böyle yapıyorum kuruyunca cikmiyor
HicYoktan Rabiaugur Kakalı bölgeyi çamaşır makinesine atmadan ve bekletmeden sabunla elimde yıkardım. Maalesef makinede uzun süre bol deterjanla yıkandığında çıkıyor.
2maviboncuk Rabiaugur Çamaşırsuyuna koyuyorum daha sonra makineye atıp kendi deterjanıyla yıkıyorum ve sadece yumuşatıcısıyla durulama yaptırıyorum ben böyle buldum yöntemi
Mrv_cnl E bebeğin kendi markasının leke çıkarıcısını kullanıyorum lekeye sıkıp bekletiyorum sonrada makinaya sabununun yanına da sıkıyorum çıkıyor
Rozalinda Rabiaugur hemen çamaşır suyuyla deterjanla elimde yıkıyorum sonra makineye kendi deterjanıyla atıyorum bembeyaZ oluyor.
Rabiaugur Çamaşır suyu kullanmak istemiyorum kızımın kıyafetlerine beyaz sabun deniycem hiç beyaz sabun kullanmıyorum bu vesileyle almış olurum evede