Cennett34 Merhabalar oğlum 5ay 16 günlük şuan ve ağustos 3 te 6 aylık oluyor ek gidaya ne zaman başlamam gerekiyor
0302 Cennett34 benim oğlumda 5ay 16 günlük ben meyve pureli ev yoğurdu sebze ve tarhana çorbası karpuz veriyorum 15 gündür her gün veriyorum bir zararı da olmadı
Birkedibirbebekkkk Cennett34 tam 6 aylik oldu oyle baslamistik. Saglikla ilgili bir durum yoksa erken baslamaya gerek yok. 6. Aydan once ek gidaya hazir olmuyor ve sindirimde zorluk yasanabiliyor.
Bkalcik Doktorumuz bize 5. Ayda başlattı tadimlara 3 gun kurali ile örnek elma 1.gun 1 tatlı kaşığı 2.iki 3. Üç tatlı kaşığı olarak
Birkedibirbebekkkk 0302 merhaba karpuz vermden doktorunuza danistiniz mi? 1 yasindan once verilmesi onerilmiyor sebebi de asiri sekerli bir meyve olmasi. İsterseniz bir danisin nacizane okuyunca yazmak istedim ☺️🙏
Mamastuna Cennett34 dünya Sağlık örgütü ve doktorlar 6 ay bitiminde diyorlar, ama gelişimine ve ihtiyaca göre doktorlar karar veriyor hangi ayda başlanacağını, o yüzden doktorunuzla görüşün öyle başlayın