Adaliya Doğduğundan beri kucakta geziyoruz 6buçuk aylığız taşımıyor artık kollarım 😭😭 nezman geçecek bu kucak sevdası ya ☹️ Yere bırakıyorum ağlıyor hiçbişeyden mutlu olmuyor yavrum hep kucakta gezmek istiyor
Burcu35 Adaliya Yere yatırdığında ilgini hemen kesme konuş güldür gıdıkla oyna şarkılar söyle öyle öyle alıştır. Ben o şekilde hallettim inşallah seninde olur
cylnchngr Adaliya aaa aynı biz valla saniye bırakamıyorum basıyor çığlığı ama napim artık bıraktım işi gücü bende artık onunla ilgileniyorum 2 sene sonra kucağıma gel desemde gelmez
Alptugba Adaliya Bizde ayniyiz canim yere bıraktığım an canı yanarmiscasina agliyo hep kucak istiyo hatta bazen kucakta bile durmak istemiyo bende napicagimi sasirmis durumdayim artik 😅
Adaliya Sevim07 oyun halısına falan koyuyorum 5 dk duruyor ağlıyor alana kadar kucağma 😭 bide kucakta okumakta yok hep gezicek 🙈🙈
Adaliya Burcu35 oyuncaklarıyla ilgendirmeye çalışıyorum ama yok 5 dk duruyor sonra ağlamaya başlıyor vallah çok yoruldumya 😭inşallah benim bebişimde düzelir
Burcu35 Adaliya Sesli oyuncaklarla arası nasıl? Yanına koysan ilgisini çekmez mi? Benim oğlumda 6.5 aylık sesli oyuncak olunca oyalanıyor
Adaliya Burcu35 hemen sıkılıyor ya heryer oyuncak belki sever oyalanır biraz die cylnchngr iş güç yok zaten ama kilolandı çok zor yaşıyorum ya valla .çok şükür sağlıklı diyorum sonra kendime 🙏🏻
Meliha Bende aynı sorunu yaşıyorum aman kolik bebe alınca susar 40 geçsin gecer derken ayakta sallama ve hep kucak napsaö bende bilmiyorum 🤔🤔
cylnchngr Adaliya amin çok şükür allah sağlık versin benimde bebeğin derdi elle beni öp beni mıncıkla beni başka derdi yok ☺️