Dermin 5 aylık bebeğim 2 aydır 6 kilo kilo almıyor diye doktorumuz mama önerdi onuda kullandık yine kilo almıyor kafama taktım neden almıyor neden
Alparslan616161 Dermin bende sadece mama kullanıyrm normalde alması lazım ama ayın 2 snde 6 kiloydu şimdi 5.800 hergeçen gün kilo almak yerine düşüyor doktorumuz mamayı değiştirin dedi bklm
HtcDnz Dermin bende de aynı sorun var tam 5 aylık olduk kilosu 5.800 bugün baktirdim. Artık napacami şaşırmış durumdayım
KeremAlinin_annesi Dermin hipp mama bende kullandım 2 sy hiç kilo almamış doğru düzgün sonra aptamile geçtim zaten benim oğlum biberon almıyor muhallebi gibi pişirip veriyorum
Papatyamkuzum Dermin hipp kilo aldırmıyor diye duymuştum. İlk aptamil sonra sma verdim kızıma. Sütüm çok yoktu üç aya kadar mama meme olarak devam ettik. Şu an 6 aylık üç aydır sadece mama veriyorum. Aptamil kullanıyorum kilo alımı da güzel. Doktor bi sorun olduğunu söylemedi.
Efnanmom Dermin hiç belirti göstermeden enfeksiyon olabiliyor benim kızımda kilo alımı azalmisti test verdik enfeksiyon çıktı bi baktirabilirsiniz bence aslında sağlığı yerinde olsun yeter ama biz anneler kiloda alsin istiyoruz cevre baskisida etken heralde (aaa hiç büyümemis)diyen çevredekiler 🙄😊
Alparslan616161 KeremAlinin_annesi aptamil de düzeldi mi peki bnde hipp kullanıyrdm bugün aptamil aldım onu denicem
Berensln Her annede sorun sanırım bu kilo sorunsalı,, Bizde 3.400 gram doğduk ilk 2 hafta satılıktı kilo almadı doktor ısrarla emzir dedi mama dahi vermedi şuan 9 aylık 8.200 gram ek gıda ile cok düştüm uzerine anca bu kadar toparlayabildik
KeremAlinin_annesi Alparslan616161 Her bebek aynı olmuyor biraz işe yaradı ama çok aldırmadı bizde kilo aptamilde
Gokturksmama Alparslan616161 aptamil aşırı bağırsak hareketi yapıyor benim oğluma hiç kilo aldırmamıştı. Golden Goat çok iyi diyorlar. Bizde gaz problemi yaptı büyğk çoğunşuk aşırı memnun çok hızlı toparlıyormuş çocukları. Keçi sütlü bir mama. Ben o gaz yapınca SmaOptiproya geçtim anında etki etti kilosuna tabsiye ederim. Ama aptamil ı ıh