Odilnaz Kilzar 2 aylık bebeğim var emziriyorum ve bugün sadece efes içmek istiyorum bebeğimde mama kabul etmiyor sizce içsem emzirdigim zmn bi sorun olur mi veya etkisi ne kdr suruyor
2maviboncuk Odilnaz İçtikten 4 veya 6 saat sonra sağıp dökmelisin sütünü ondan sonra emzire bilirsin ama bebeğin çok küçük o kadar saat aç kalamaz tabi karar senin
2cocukannesi__ Odilnaz bir bira uğruna mama mi vereceksin daha neler duyacağız acaba pessssssss ya Şarap için 1 kadeh ondan birsey olmuyor
Krdlnmasal Bi bira içmek ve ilk sütü sağıp dökmek şartıyla sorun olmayacağını biliyorum ama yinede başka arkadaşlardan da net fikirler alın 😊kızım 5-6 aylıkken 1 bira içip sağıp dökmüşlüğüm olmuştu 1-2 kez
sevim_kos 2cocukannesi__ şarapyan bi şey olmuyo mu? Asıl ben daha neler duycam 😄 şarabı rakısı mı var alkol alkoldür ve bebeğin karaciğeri kaldıramaz hiç bi alkolü. Şarap kendi kendine mayalanarak alkollendiği için diğerleri gibi yapay alkol olmadığı için o önerilir ama yine bütün alkoller gibi içilen ml.ye göre belli saat emzirilmez
Odilnaz 2cocukannesi__ bebegim mama kabul etmiyor ayrıca buyune kadar beklemeye karar verdim kızım herseyden önemli ek gıdaya geçene kdr dusunmuyorum
Sinoom Odilnaz normal hayatımda alkol kullanan biriyim ama hamileliğim de ve şuan bebeğim 3 aylık olacağız asla içmeyi düşünmüyorum hiç değilse bebeğim büyüyünce 🤓 çok küçük mama kabul etmiyor diyorsunuz bebeğinizin beslenmesi daha önemli düşünüyorum
Gmznr2909 Odilnaz alkolsüz ic.. ve bir yerde okumuştum sütünü sagip kaldır ic içtikten 2 3 saat sonraki ilk sütü dök verme sonra ki 2 3 saat sonra ki süt verilinebilinirmiş ama bence mantıklı olan alkolsüz olan
Tiredwoman Odilnaz sütünüzü sağıp dolaba koyun en az 4 saat emzirmeyin 4 saatin sonunda sağıp o sütü dökün bende yarım şişe bira içmiştim kızım 4 aylıktı ama buzlulata stokta sütüm vardı
Hellomoto Odilnaz önceden sutunuzu sağın ozmn ama bebeğin küçük biradan sonra nasıl bakarsın ben onu düşündüm benimki 10 aylık cesaret edemiyorum
sevim_kos Odilnaz ek gıdaya geçince de olmuyo 😔 ben 2 aylıkken içmiştim sütümü sağıp verdim. Şimdi memeyle biberonu ayırıyo biberon kabul etmediği için memeyi bırakmasına kadar beklicem 😄 keşke o zamanlar sağıp sağıp içseymişim
sevim_kos 2cocukannesi__ ay yok onlar şeyden diyo. Hamileyken bi kadeh içilebiliyo ya emzirirken de içiliyo sanıyolar. Aslında hamileyken de zararlı ama en az zararlısı ve kan yapıcı özelliği olduğu için en azından şarap iç der doktorlar. Diğerleri katı yasak