Secil0127 Pinkribbon 3 buçuk aylık ve meme reddi yaşıyorum ayakta gezerek zorla emziriyorum ve eskiden bezi çiş dolardı şimdi çok az yapıyor bu ayy da sadece 300 gram almış🤦♀️
Pinkribbon Secil0127 bizimde aynı bez günde 1 tane alsam o bile ağır değil önceden dolardı bez üzülüyorum stres oluyor normal mi acaba Buda mı donemsel
Aslicamm Bizde de durumlar aynı haftaya 4 aylık olcak muhtemeln 500 gram anca almistir emmesi de bez sayısı da çok azaldı zorla emziriyorum hiç emmek istemiyo
ecerbatu Pinkribbon 4 aylık oldu emme süresi azaldı meme reddi bazı günler yaşadık şu an iyi bir ayda 500 gr almış benimki de normalde 1 kilo alıyordu bez sayısı 5-6 kaka 2-3 kez günde
simaybrcu Pinkribbon hareketlendileri için eskısı kadar almaz artık dedi ben mama reddı yaşadım onun da etkısı oldu
ecerbatu Pinkribbon emmesi 3-4 ay arasında iki gün reddetti mesela iki gün sorunyoktu böyle ara ara oldu bizimki bu şekilde bir ay öyle geçti 4 ay doldu şimdi hiç reddetmiyor
ecerbatu Pinkribbon yok uzamadı hala her birini 5 er dakika emiyor ama 5 dakikada bitiriyor sonra sağıp baktım çok süt çıkmadı