Sakura38 Hanimlar bebegim 13 aylik ve bugun doktor kontrolunde 9700 kilo 76 cm boy cikti ve doktor kilosu az boyu kisa dedi bebegi boyle olan varmi ek gida da yemiyo pek
Kucucukdunyam Sakura38 boyu kisa doyen doktor kendinde mi acaba az once 1yas asisi yaptik 70 cm normal desi aile hekimimiz .Ayrica kilosuda normal
NilBensu Sakura38 canım merhaba hic üzülme. Benim bebegim 19 aylık 9200 kg ve boyu 74 cm bende arada takiyorum falan ama sonra sukur sağlıklı olsun yeter diyorum. Sizin ki bence gayet normal
Nilunas Sakura38 kızım 9 aylık ken 75 cm 10 kg idi çok ilerde karbonhidrat verme dite uyardı beni 11 aylık şimdi yaşında gidicez doktora
Sakura38 Kucucukdunyam ay tesekkur ederim cevp verdgnz icinbencede ya bu doktorlar anneleri uzmktn baska bir is yapmiyolr
Ayazinannesiseyda Bir yaşında 10 kg 76 cm çıktı bizim doktor da beğenmedi kafayı yicem nasıl kilo alır gelişimi kötü mü butin beynim bununla meşgul devletten randevu aldım bir de oraya götüreceğim bakalım ne diyecek doktor şu an 14 aylık
Musam Ayazinannesiseyda bir yaş kontrolünde 10 kiloydu oğlum doktoru guzek gelişimi dedi boyu da 76-77 cm di
Dondurmalikahve Ayazinannesiseyda neye göre beğenmedi peki 1 yaşında doğum ağırlığının 3 katına çıkması gerek
Deb290818 Ayazinannesiseyda ohans diyorum doktora kızım 27 aylık 10.4 falan nasıl düşük der o ayda o kilodaki çocuğa anneleri mutsuz etmek nw kadar kolay
Ayazinannesiseyda Musam ya gıcık her gittiğimde benim moralimi bozuyo artık gitmeyeceğim ona minyon bebek kilo alımı yavaş bir yaşında bebek aylık üç yüz gram alması normal değil mi bana yavaş sliyo diyo
Ayazinannesiseyda Musam benim bebeğim de 14.5 aylık 10.750 ydi ama bir hactadir enfeksiyon geçirdi kusma ishal kesin vermiştir kiloyu
Sakura38 NilBensu cok tesekkur ederim canim sagolasin bu doktorlr annlerin moralini bozmktn baska bir is yapmiyo zaten kucuk dogdu benim bebwgim 44 cmle
NilBensu Sakura38 evet malesef doktorlar böyle yapıyor. benim Bebeğimde 38 haftalık doğdu canım. Benimde boy yüzünden cok morelimi bozdular . Endokrine götür dediler. Değerleri persentil tablosunun altın da diye. Kafamda hep soru işareti kalacaktı o yüzden bende en son götürdüm sukur tahlilleri temiz çıktı.
Ayazinannesiseyda Dondurmalikahve 3 kilo doğmuştu ya bilmiyorum ki ben de çok arastirdim normal görünüyo bilgilere göre ama oğluma bakınca küçük geliyo bana da yüzü çok ufak sanki
Esme1989 Üzülme boy kilo genetik bir durum genelde. Benim oğlum 18 aylık 77cm ve 9kg. Yapacak bir şey yok iştahsız ve aşırı hareketli kilo almıyor. Ama boyuna göre kilosu zaten normal. Hiç kafana takma.
Dondurmalikahve Ayazinannesiseyda Peki bir şey söyleyeceğim. Mesela size göre ne kadar kilo da olsa ve ne kadar boyda olsa bebeğim tamam sağlıklı derseniz? Çünkü 1 yaş bebeklerinin ortalama kilosu 9 10-11 kilodur bir kere boyuna göre iyi bir kilosu var. Bebeğinizin ve bebeğiniz 3 kilo doğmuş ve doğum kilosunun 3 katı 9 kilo yani 1 kilo da fazlası var yani doğum kilosuna göre fazlası var sağlıksız veya kötü bir kiloda değil yani siz boşuna kuruntu yapıyorsunuz.
Ayazinannesiseyda Deb290818 valla eşim çok kızıyor bana ben hep gelişimi geri mi scaba diye üzülüyorum şimdi başka doktora randevu aldım bkasinlar bı içim rahatlasin sürekli kilo derdim var psikolojim bozuldu artık.