[silindi] Çok fena üşüttük berde nasıl oldu bilmiyorum ama sürekli durmadan hapşırma ve öksürük var dr. Ateşi çıkarsa calpol ver dedi ..ateşi yok çok şükür..acaba kekik suyu kaynatıp birkaç damla versem mi ..5 ay 3 günlüğüz🙏
aylizinannesiii [silindi] kekik suyu ağır gelmez mi kokusu bile keskin oluyor onun yerine ayaklarının altına limon sürüp çorap giydirebilirsiniz calpol dolven dönüşümlü verebilirsiniz ıhlamur kaynatıp çay kaşığı ile verebilirsiniz doktorunuza danışın isterseniz ıhlamuru filan
Teemo07 [silindi] kekik suyu karın agrısını iyi geldiğini biliyorum ama ıhlamur bence daha faydalı olabilir. Biz de üşüttük ana ogul fenayız. Doktor calpol ver dedi.
Moonlightttt [silindi] geçmiş olsun. Kekiği bilmiyorum ama ıhlamur verin. Emiyorsa siz de ıhlamur zencefil tarçın çayı karışımı için. C vitamini için kırmızı biber tüketin(limondan daha fazla c vitamini ve pişik yapmaz bebekte)
[silindi] minnosum25 kuzenim söylemişti daha önce öyle aklımda kalmış ama denemedim bu tarz durumlara iyi geldiğini vs.bende burdan teyit ettirmek istedim
[silindi] Teemo07 aynen ben hasta değildim şimdi bende bitkin düştüm 😮💨 sanırım salgın var dikkat edin anneler 🙏
minnosum25 [silindi] ıhlamur verebilirsnz az az bide ayagnn altına sarımsaklı zeytinyağı sürün çorap giydirin öyle yatsn hastalığa iyi gelyor