Cennetkoydum Yakim zamanda corona olanlar veya oncsinde gecirenler kulak çınlamasi kulak ağrısi veya kulak tıkanıklıgı(isitme kaybi gibi kulak icinde agirlik) yasayan var mi. Ve baska belirtiler nelerdi
Kalpatisi_ Cennetkoydum hamileyken olmuştum ama hiç tıkanıklık olamamıştı koku ve tat kaybım olmuştu ama kulağı hiç duymadım kimseden.
susunbebekuyuyo Cennetkoydum geniz ve sinüs doluluğundan dolayı kulak tıkanıklığım vardı benim 13 gün oldu geçireli daha vücudum toparlanamadı öksürük balgam devam ediyor
eylulmeselesi Cennetkoydum merhabalar gecmıs olsun bende dort gundur o sekıldeyım test vermedım ama korona oldugumu dusunuyorum basım oyle dolu kı kulaklarım tıkalı duymuyorum genzım yanıyor sızde durum nedır
eylulmeselesi Cennetkoydum ıkı gun cok atesım vardı asırı halsızdım aşırı basımın agrısından kafamı kaldıramıyodum ben korona oldugumu dusunuyorum halada halsızlık var terlemem cok şu anda ıshal olmusum
eylulmeselesi susunbebekuyuyo gecmıs olsun bende o sekıldeyım nasıl gectu 4 gundur boyleyım asırı dolu genzım kulaklarım bas agrısı halsızlık terlemem var
susunbebekuyuyo eylulmeselesi aynen ibıuramin zero kullandım o iyi geldi birde öksürük için 1 bardak süte keçiboynuzu tozu ve bal çok iyi geldi
Cennetkoydum eylulmeselesi benim bas agrisi vucud agrisi varfi kulak tikanmasi test vermeye gitmedim. Cunku atesim veya baska belorti yoktu o yuzden sormustum burda. Biz tatilden donerken yolda cok terledik birde araba camlari acik olunca üsutmeye yorduk
eylulmeselesi Cennetkoydum benımde oyle basladı test vermedım ama sonra atesım cıktı sımdı daha ıyıyım ama asırı terlıyoruö korona oldugumu dusunuyorum