Zehra34 Zeynepppppp sırtta ise hemen dr a gitmenizde fayda var ama burunda ise serum fizy damlatablrsinz yalnız günde 3 kerrede fazla asprt önerilmypr burun mukazasınj bozuyor..eğer ek olrak öksürme hapsirma ateş olursa ertelemeyin☺️
Eymen190218 Zeynepppppp ihmal etme canım bende doktora götürmüştüm ilk başta hiç bişey yoktu ilaç bile vermemişti doktorumuz sonradan çoğaldı anında cigere inmiş antibiyotik kullandık mecbur 😔
Mekteplikiz Merhaba burnu tıkanmış sanırım devamlı serum fizyolojik kullanın ve burun aspirtörüyle burnunu düzenli temizleyin
refiye Zeynepppppp Zeynepppppp bizimde oyleydi doktora gittik dun. Balgam vardi. Cigerlere inmemis yoksa bronsite cevirirdi dedi.
tubaacr Zeynepppppp ayni sorunlarla doktora gittik bronsiyolit olmus ve 2 yasina kadar gecmezmis denemedik seyler kalmadi antibiyotik de kullandik malesef hala ayni hemen doktora götürün
deletedmom293 Geçen benim kızım da da öyle oldu. Emziriyorsan eğer nane limon kekik karışımını kaynat iç. Ben içtim bebeğime de iki çay kaşığı verdim karnını falan sıcak tuttum iyice hırıltısı geçti bir günde . Ara ara iç ama bu dediğim karışımı iyi gelir hem sana hem bebeğine
BurcuEymenFikret Aynen ya bizde 44 günlüğüz. Benim oğlumdada var. Normalde pek duymuyorum hırıltıyı hep emzirirken yada mamasını verirken duyuyorum. Doktora gitmeyi düşünüyoruz
cigdemm bnm kizimda oyle aglarken bile sesi kisik cikiyor cok uzuluyorum napicam bilmiyorum acaba bogazimi sis anlayamiyorum da 😔😔
Zeynepaysimam Benim kızımın da boğazında hırıltı var 3 gündür bu yüzden bugün doktora gidecez , bende bronşitten korkuyorum