Songlmst Bahar8896 başkasının karekodunu telefonuma okuyunca o kişinin başkasına yazdığı mesajları gorebiliyormuyuz
Bahar8896 Songlmst tlfnda girince internetten WhatsApp wep yazıyorsunuz sonra sağ üstte tıklayın masaüstü moduna getirin kod çıkınca karşı tarafın da whatsabindan okuyunca okuyabilirsiniz. Detaylı öğrenim için YouTube de var nasıl yapıldığı
Songlmst Bahar8896 yani telefondan görebilecek miyim mesajları illa bilgilsayar olmasına gerek varmı ve ben karekodunu kendi whatsabima attım paylaştım yani olurmu
Mervedr Bahar8896 googldan wahatdap Web yazınca sürekli indirmeli çıkıyor rica etsem nerden nasıl giriş yapicam anlatır mısınız
Bahar8896 Songlmst tabi okunuyor msjlari ama o kişinin tlfnun da yukarıda bildirim olarak görülüyor baglanildigi . O sorunu WhatsApp bildirimin den kapatabilirsiniz
Bahar8896 Mervedr WhatsApp web yazınca ilk sayfaya tıklayıp sayfayı masaüstüne dönüştürüyorsunuz orda kare kod çıkıyor o kare kodu karşı tarafın telefonundan whtsaba girip okutuyorsunuz sonra sizin tlfnun tarayıcısında karşı tarafın whatsabi çıkıyor