Alnalprdha Kızlar ben sürerim oje çok seviyorum kızım da tabi benden görüyor o da istiyor 3 yaşında tabi bizimkiler zararlı acaba böyle çocuklar için var mı kullanan çok seviyor böyle makyaj malzemesi ojeler tokalar sanırım kuaför olacak bizim minik 😍😍
Ikrazumra19 Alnalprdha var internette veya migrosta gormustum bi ata cocuklar icin biz suruyoruz hep bos allik fircasi veriyorum mesela temiz suruyor tokalar desen her cesit kizlar hep suslu😀
susunbebekuyuyo Alnalprdha migrosta görmüştüm çocuk ojesi ama kaç yaştan itibaren kullanılıyor bilmiyorum bende geçen gün ruj sürdüm denemek için yeni aldığım bir rujdu bi baktım oyuncaklarıyla makyaj yapmaya çalışıyor tatlış ya
Alnalprdha Ikrazumra19 ya benim kızım asla yapmazdı erkek çocuğu gibiydi araba oynardı falan şimdi yeni yeni başladı bı değişik farketti tabi 😅 bende hevesini kırmak istemiyorum ama bizimkiler de zararlı şimdi fırçaları var sipanin 😍 ama temiz icerikli olursa tabi çok mutlu olurum
Ikrazumra19 Alnalprdha yani migros veya internetten temin edebilirsiniz 😀 benim 4 ve 2 yasinsa onlar suruyor
Alnalprdha susunbebekuyuyo hahah ya çok tatlı geliyor bana 😍 eşim diyor alıştırma falan ama diyorum en kötü şeyleri bunlar olsun yeter ki iyi insan olsun