Melisyhk Ankarada dikişli sünnet yaptrıran ve memnun kalan annler , önerıde bulunabılırmısınız lutfrn .. fizyomist oldugu için oglum acıl sünnet yapılması kazım
Sevilaylaylayyy Melisyhk pursaklar devlet hastanesinde yaptırdım dikişli yapıldı 3 gün oldu yapılalı ama çok önceden almıştım tarihi doktordan yana problem yaşamadım sadece bakımı konusunda tecrübesizlikten pimpirikleniyorum
Edanur666 Melisyhk deva tip merkezinde yaptirdik ali hoca var orda gayet okuyarak kesti 3 gun batikonla diger kalan gunu krem kullandim o sabah aksam temizle dedi ama ben her bez degistirdigimde yaptim 3 gun boyunca da agri kesici ve antibiyotik kullandik bize sunnet bezi sattilar ama hic kullanisli degil bir beden buyuk bez kullandik genis baglayarak daha kullanisli oldu bence o hoca cok iyi bizim tum aile onda yaptirdi cocuklarini
Sevilaylaylayyy circirbocegi önce lokal anestezi için içeri giriyosunuz sonra tekrar sünnet için çağıırıyorlar iğne vuruyorlar bizim oğlan kendini çok sakınırdı bilmediği şeyi görmek isterdi görmediğinden çekinirdi korkardı iğnedende korktu ellerini tuttuk diye bize küstü bi süre sonr içeri sünnet için girdik korkudan hiç susmadı kuzum ama acısı olduğunu düşünmüyorum çünkü eve geldikten sonra cıvıl cıvıl konuşup oynamaya başladı biz hastanede çok korkmuştuk eyvah durduramıycaz diye ama öyle olmadı 2 gün calpol verdik 5 gün günde 5 kere krem kullanıyoruz ama korktuğu için krem zamanı gelince sakınıyo altını temizlerken hiç tepki vermiyo iş krem sürmeye gelince ağlıyo tepiniyo ama yavaş yavaş alıştı artık daha az tepki veriyor başını kaldırıp kendiside baktıkça korkusu azalmaya başladı
Eminege Özel deva tıp da yaptırdım ali bey yaptı lokal anestezi ile çok memnun kaldık daha sonra etrafımdaki herkes oraya yaptırdı
Sevilaylaylayyy circirbocegi 10 aylığız 1 hafta oldu yapılalı bizim oğlan biraz fazla korumacı bilmediği şeylerden kendini sakınıyo büyük çocuk gibi