areninannesii Hmyraa 1 ay 24 günlük 4800 kilomuz çok mu acaba herkes çok diyor kilosuna meme mama ile gidiyoruz
Kayraaa59 areninannesii benim ki doğduğunda o kadardı. 1 buçuk aylıkken 6 kiloydu 6 aylık 11 kilo. Kaç doktora götürdüm hepsi maşallah çok normal neden takıyorsun diyor 🤷🏻♀️
Aylizzmm Hmyraa 2 buçuk yaşında oğlum 13 kg 97 cm boy Kızım 56 günlük 2700 dogdu şuan 5 kg boyu Bi 15 gün önce 58 cm di şuan bilmiyorum
areninannesii Elin34 doktorumuz bile fazla diyor kafaya takmaya başladım stres oluyorum vallahi. Siz sadece anne sütüyle mi besliyorsunuz?
Hbk1122 Hmyraa 3 ay 10 günlük boyumuz 65 cm kilomuz 6.720 iyi ki dogurmusum nasıl bakarım diye korkuyordum tezlerini yıktı çok şükür 🧿😍♥️😘
areninannesii Kayraaa59 sanırım meme mama gittiğimiz için doktorumuz sadece memeye yönelmemizi istiyor ama elde değil açken benim çocuğum çok acımasız . Ondan fazla diyorlar sanırım
Kayraaa59 areninannesii evet kuzum daha çok meme üstüne düşmen elbette daha iyi ama doymuyorsa yapcak bişey yok. Ben 6 ay sadece anne sütü verdim yeni ek gıdaya geçtik
Mrvll Hmyraa 3 aylık kontrolünde 6650 gram, 63 cmdi. Şuan 4 ay olmamiza 5 gün var. Kontrole gitmedik daha