kimse merhaba kızlar salı gunu dogum yaptım goguslerım yara oldugu ıcın ılk gunler cok emzıremedım kızım sarılık oldu bırgun hastanede ısıkta kaldı cıktı sımdı ıyı cok sukur yaralarımda azaldı daha rahat emzırıyorum sutumde var ama kızım her saat emmek ıstıyor emzırıyorum bır saat gecıyor hemen emmek ıstıyor herkezın bebegı boylemı bu durum normal mi nezamana kadar boyle surer daha mınıcık her saat emmek ıstıyor bır ay sonra mememden hıcmı ayrılmıcak ılk bebegın tecrubesızlıgı 😬 kafamda sorular
Jelibon kimse canım ne güzel emiyor emmemesi daha kötü olurdu. tek bildiği şey emmek ve senin kucağında güvende hissediyor. ben emzik verdim rahatlattı ama bu kadar küçük değildi 17 günlüktü.
teachersrn kimse ilk üç ay koynumdan ayrılmamıştı, bir keresinde tam 6 saat koltuktan kalkmadan emzirmişim wcye gitmek yemek yemek yok şaka gibi, içim kıyılıyodu baygınlık geçircek gibi oluyodum çok kitap bitirdim kafa geride uyuma konusunda uzman olmuştum 😊
Nuhelle kimse bizde 2 aylığız ve hala aynıyız sürekli emmek istiyor benden hiç ayrılmak istemiyor bazen çok zor oluyor ama düzelir inş
Denizefeannesi kimse ilk zamanlar öyle oluyor cnm 2aylik olana kadar emzir bebeğini 2 ayında 1 saat sonra uyanınca 30 dk felan onaylayıp emzirsin sonra o sureyi biraz daha uzatirsin zaman ile alışkanlık olur onda benim bebeğim 2 saatte bir emiyor artik .ilk baslar da 30 dk emmek istiyordu devamlı ...
esrasel emmek istemesi çok güzel bence sen sürekli emzir biraz geçince zaten o o kadar emmeyecek şuan çok kakasını yapıyor birde az emebiliyor ağzı yoruluyor o yüzden hemen acıkıyor
teachersrn kimse üç ay bitince meme reddi başlıyor o zaman da beş dakika alması için yalvardım her yolu denedim emsin diye, yani üç ay sürüyor bizimki öyle oldu