Ozlm123 Kızlar uygun fiyatlı gidebileceğimiz oteller var mı bildiğiniz gezilecek güzel yer olan şehir kapadokya düşündük ama oda aşırı pahalı bilemedim sizede sormak istedim
findiginannesi_ Ozlm123 Tatile mi .bizim evin öteki odasına uzanmaya .denize girmek için de banyoya .gezmek için kaynanama .🤣
Ozlm123 yildizligece yaa eşimin ailesinin evi olsa valla bende çok istiyorum köye gitmekde yok bizimde yok o yüzfen tatil arayışındayım
Deletedmom5284 Didim ve Fethiye inşallah fethiyede kamp alanına gidicez didimde yazlıkta kapatcaz Allah nasip ederse daha tatile gitmedik bu sene çatlicam denize gidiyoz anca
Zeynepilay Ozlm123 artık pek uygun fiyatlı birsey kalmadı canım ya hersey ateş pahasi benim eşimin iş yerinde izin biraz problemi olduğu için biz hayalini bile kuramıyoruz 😊
Azramina Ozlm123 bir Nevşehirli olarak yazın oralar güzel olmaz aşırı sıcak oluyor . En güzeli bahar aylarında gitmek . Yinede siz bilirsiniz.
Sibel_87 Ozlm123 bize en yakın yer şuan için Erdek oraya gideceğiz bi hotele 2 çocukla nasıl olacak bilemiyorum tabi 😅uzak geri göze alamadım küçük daha kızım
Minikkelebekim Ozlm123 bolu da devremülkümüz var narven termal kasaba da harika bir yer havuzlarda ücretsiz hiç para vermiyosun. Bolu da
Busramaden SevilC cok gıttık amaaraya da esım bartınlı ınkumunda da aıle yazlıkları var sureklı gıdıyoruz oraya