AzraMEsra Merhaba güzel anneler ve bebişler, 1 yaş günü yapılmalı mı yapanlar ne önerir? Önerilen ürün alımı, organizasyon mekan vs var mı ? İstanbul Bahçelievler den bilgi isterim.
Turkkahvesi AzraMEsra Merhaba canım evet n onemli anlardan biri 1. yasi benim ufaklik da bu hafta giriyor evimi suslicem maddi acidan pek musait degiliz su an ama yine de elimden geleni yapmak istiyorum balonlar susler al evinin bir duvarina susle masani o duvara koy pasta al kendin yap ya da ucuz yapan bi yere yaptir kamera fotografci dersen de onun için telefona takilan kamera lensleri var boyle yazsan da cikar karsina google da amazonda da var cesidine gore fiyati degisiyor ikramlik falan hazirlarsin sevdiklerini aileni cagirjrsin guzel olur ben oyle yapicam
Mavi1 AzraMEsra kalabalıkta kızım sıkıldıgı için ve bizde istemediğimiz için 3 kişi aile çekimi yaptırdık çokta güzel oldu annemlerdeykende pasta aldık o kadardı
AzraMEsra Kamera konusunda sorun yok. Kızıma kıyafet kendime kıyafet süsleme eşyaları almak istiyorum trendyol vs indirim varmı baktınız mı?