Anneyimm2 11 aylık oglum 3 gündür ishal popo agzı kızarmış ve etrafındada isilik gibi kızarmış 3 gündür pişik kremı kullanıyorum gecmıyor bugunde zeytin yağı damlattım beklıyorım bakalım başına gelen oldumu nasıl gectı
290818 Anneyimm2 öncelikle ishalı geçirmeniz lazım pişik ondan kaynaklanıyor büyük ihtimalle bir kase yoğurta 1 tatlı kaşığı nişasta koyup yedirin
Berus Anneyimm2 zeyyinyag cildi temizler ama daha çok ishal yaptırır. Veriyorsanız haşlanmış patates ve maflor verin. Pisigi sadece islak duru su olan bezle temizleyin bepantol pişik kremi çok iyi baby olanından deneyin. Ve bende bazen pişik yapar altı açık 10 15 dk hava aldirin ishal bitince çok geçmiş olsun
otomatikanne Anneyimm2 altını alırken hemen kapatmayın kremini sürüp biraz açık bırakın, kaka yapma sıklığı azalınca düzelicektir zaten
Anneyimm2 Berus zeytin yağı nı bu bugun doktum kremde bepantol kullanıyorum azcık kızarsa sürünce gecerdi hemen ama bu sefer gecmedı ıslak mendil yıkıyorum oyle siliyorum poposunuda patates haslayım onu yesın bakalım düzelir inşaalh tesekeur ederim 😊
118821 Benim kızımda ayın 23 ünde 11aylik olacak 4 gündür isal ,istahıda kapalı hiç birşey yemiyor doktor DİAFURYL diye bir şurup verdi onu kullanacagz bakalm