guvercinka Merhabalar bugün sağlık ocağına gittik 2 ve 4 3 ve 5 aylarda bu aşıları söylediler. Eczane ikisine toplamda 1500tl dedi. Sız ne zaman ve ne kadara yaptırdınız ve yan etkisi oldu mu
Ozge251021 guvercinka rotayı 3, ve 5 aylarda yaptırdım herhangi bir yan etki görmedik Menenjitide 7 ayda yaptırdım ilkini toplam 4 doz dedi Digerlerinide dediğinde yaptıracağım
Nurayilay Benim kızım 8 aylık menenjit için doktor 5 doz dedi iki çeşit aşı adı vardı biri 3 biri 2 doz dedi. Ben şaşırdım birinin tek dozu 900 diğerinin 700 lira 🤦♀️
LohusaCicegi Nurayilay Bizim doktorumuzda aynısını söyledi. Birisinde olan birisinde yokmuş o yüzden iki tane vuruyorlarmış açıklık getirdi anlattı bize.
Bluesmommy Rota 2 doz tanesi şu an 750 lira. Menenjit yapıldığı aya göre değişiyor bir de a ve b türü var. O da a 2 doz ve 1 sene sonra pekiştirme dozu a 1 doz ve 1 sene sonra pekiştirme dozu diye biliyorum. O da aşı da 900 civarı olmuş durumda.
Y-A-Annesi guvercinka 1 ay önce 495e alıp bitirmiştim ya kimsede insaf da kalmamis yazık günah ya ben bitirdim de millet ne yapsın Allah bildikleri gibi yapsın üzüldüm açıkçası
guvercinka Y-A-Annesi acaba alıp biz dolapta bekletebilir miyiz 1 ay sonra bile 250 300 lira fark oluyorsa
Pnaar34 guvercinka evet oluyor öyle eczaneden tanidik birisi dedi bizde bugun bir rota iki menenjit asisina 2400 verdik keske once alip dolaba koysaydiniz dedi
Y-A-Annesi guvercinka bekletilmez biliyorum mutlaka doktora danis çünkü doktor bana eve bile götürme direkt eczaneden aldığın gibi al gel demişti öyle yaptim
guvercinka Y-A-Annesi bizim dolap ısısıyla hastanelerin veya eczanelerin öyle değil diye biliyorum o yüzden merak ettim ben de