edaydogan Doktorum önermedi bende kullandırma taraftarı değilim ama çok kötü ağlıyor yavrum biberon dil kaşıyıcı belli süre sonra canını yakıo zeytinyağı sarımsak sürüyorum ama hemen etkisi bitiyo jel kullandırsammı naptınız yardımmm lütfen
Minahanzade edaydogan biz kullanıyoruz çok kötü oluyor geçmiyor zeytinyağıyla vs . Dr muz mercimek tanesi kadar günde 3 defa dedi
[silindi] edaydogan önerilmiyor canım eğer ek gıdaya geçtiyse tave soğan verebilirsin doktor tavsiyesi ediyor yani
IKRA_21 edaydogan bizde kullandık canım ama pek faydasını görmedik. Inşallah kolaylıkla çıkarır bebişin dişini rabbim yardımcın olsun.
Ates_mami edaydogan doktorumuz asla dedi. Kullanmadık. Diş kaşıyıcıları dolapta soğutup eline verin. Ben birkaç defa eline taze soğan sarımsak verdim. Bırakacağım linke bakın lütfen. https://www.instagram.com/p/B0bnnTbJLpt/?igshid=cicfsscl5a56
Melismetee Soğan zeytinyağ sarımsak herşey hikaye jelde gecirmiyor aşırı soğuk şeyler biraz dindiriyor
edaydogan Melismetee onları bile istemiyor çok aşırı iştahsız eskiden biberonunu görse çıldırırsı yemek için şimdi ağzıma sürücek die deli gibi ağlıyor
Egem Valla o dış jelini bugün ağzımın içinde çıkan yaraya sürdüm 😂 Bebeğim için almıştım ama doktorlar onermeyince kullanmadım. Ağzımda da yara çıkınca sürdüm geçiriyor acısını en azından bir iki saat😂 Benim işime bu şekilde baya yaradı🤭🤭
Yigitturk Doktor kimyasal olduğu için izin vermedi 4aydur kaşıyor daha çıkmadı😁 soğan salatalık veriyoruz
SumeyraErva edaydogan kizimda kullanmistim doktorum kullanabilecegimi soylemisti aksamlari yatmadan kullaniyodum genelde gece agri cok oluyo cunku o yuzden