Mervedr 15 gün kadar önce başvuru yapmıştım bugün sosyal yardımdan aradılar gelip ıslak imza ve form doldurmam için. Başvuru yapanlar sizi de arayan oldu mu imza attıktan sonra yardım yapıyorlar mi
Mervedr ZeynepNurten ev hanımlarına aylik 400-600 arası para verilecek diye okumuştum burda başvurmuştum onun icin
ZeynepNurten Mervedr onun için bende başvuru yaptım edevletten kabul edilmiş ama imza için falan beni aramadılar
Mervedr Esenbursa ben e devletten yaptım imza için aradilar gittim ama sonrası karışık. Biz kaynanam gillerle yaşıyoruz goruyomusuz onların mal varlıkları aylik falan ortak gibi o yüzden ikametini ayır öyle gel dediler bende ugrasamicam çocuk var dedim çıktım geldim
Caglarass Mervedr Arkadaşım başvuru yapmıştı, gelip soru sorup gitmişler. Bilgi teyidi için geliyorlar sanırım
Mervedr Deletedmom_58 e devletten sosyal yardım yazdım ilk çıkana tıklayıp forum doldurdum. Ama gidip direk yaşadığın yerde sosyal yardım dan da başvuru yapiliyomus
ZeynepNurten Deletedmom_58 e devletten sosyal yardım başvuraya girdim aile destek programı formunu doldurdum