Bsraaakrs Merhaba anneler size sorum olacak başına gelen falan var mı aceba Geçen günlerde de oldu bu durum ağlıyordu kucağıma aldm birden nefesi kesildi sarardu morardı dudakları Bi 3 5 sn nefesi gitti geri geldi hamdolsun doktora gittik dediki biraz hastaydı kızım burnu tıkalıydı dedi hasta burnu tıkalı sen birden aldığın için nefessiz kalmış böyle kat katı kesildi derler ya öyle oldu biraz öncede yere düştü ağladı kucağıma aldm yine gitti biraz nefesi geri daha erken geldi dudakları biraz morarmış gibiydi başına gelen var mı kalp doktoruna Bi götüreyim diyorum bilmiyorum ne yapacağımı
Caglarass Bsraaakrs Bebeğimin ağlamasıyla ilgili ebeyle konuştuğumda ilk sorduğu dudaklarında morarma var mı olmuştu. Nefes değilde sesi gidiyordu oğlumun, kalpte üfürüm vs sormuştu. Ertelemeden götürün bence ilk olarak kardiyolojiye
ZeynepNurten Bsraaakrs çocuk dotoruna yeşil alan açtırıp bi çocuk kardiyoloji ye götürün bence inşallah bişey yoktur ama tedbir almış olursunuz içiniz rahatlar
1289 Çok geçmiş olsun. Mutlaka iyi bir nuauene edilsin bence. Kalp, ağız burun kulak doktoru vb. Ne olduğunu bende bilmiyorum ancak lütfen çocuğu iyi doktora götürün. Sadece çocuk doktoru anlamamış demek ki.. Allah’ın izniyle bir daha olmaz inşallah….
Bsraaakrs 1289 inşallah inşallah 🌸 geçen olduğunda bende bayılmışım korkudan şimdide elim ayağım boşaldı insan çok kötü oluyor
Bsraaakrs ZeynepNurten aynen götüreyim hemen geçen gittik 3 saat bekledik bide hiçbişey demedi doktor detaylı bakılsın Bi inşallah temiz çıkar herşeyi teşekkür ediyorum
Busraaaarsn Bsraaakrs katılma nöbeti de olabilir, kansızlık durumlarında olabiliyor, oğlumun da canı çok yanınca ağlayinca nefesi kesiliyor sessiz ağlıyor bir süre ama bizde morarma olmuyor , inşallah ciddi bi durum değildir, geçmiş olsun
Bsraaakrs 1289 teşekkür ederim şimdi iyi şükür Bi sıkıntısız yok 2 kere öyle oldu ağlarken ilki öyle kötüydü randevumuzu bekliyoruz hastaneler sağ olsun baya ileri tarihe verdiği için