Nisanur69_ Kızlar sağ göğsüm büyük ama sol göğsüm küçük bende hep büyük olanı veriyorum.. Ama küçük olan göğsümde hiç acı sızı ağrı yok ateşimde çıkmıyor.. Süt var.ama bebeğim emince kusuyor mideside bulanıyor.. Kızlar mastit nedir???
EsrAlp Nisanur69_ ne kadar doğru bilmiyoruz ana çok kalınca süt acır derler birde o vermediğiniz yani kustuğu göğsünüzü 1 gün boyunca sağıp döküp bir sonraki gün taze süt üretilince vermeyi deneyin
Nisanur69_ Hep sağı veriyorum solu verince midesi bulanıyor kusuyor.. Hiç vermedim yaa..ama süt var küçük olan göğsümde sadce almıyor midesi bulanıyor🤔 mastit bumu demek
[silindi] Nisanur69_ Mastit süt kanallarının tıkanıp iltihaplanmasıdır. Mastit olsa ciddi yanma zonklama ateş hatta sıtma gibi şeyler yaşarsınız. Sertlik olur hatta baya baya taş gibi kitleler elinize gelir.
Nisanur69_ [silindi] benimki nee peki süt var ama oğlum ağzına alıyor.. Midesi bulanıyor.. Hemen kusuyor.. Niye böyle yapıyor peki
[silindi] Nisanur69_ bi kere sağıp dökün sonra normal rutinde emzirn. Eğer uzun süre emmediği için göğsünüzde beklediyse süt kalitesi değişmiş olabilir. Tadı diğerinden farklı geliyorsa çıkarıyordur.
Nisanur69_ Nisanur69_ ne olur akıl verin yaa inat olsun diye alana kadar onu versem oda diğeri gibi bolca süt dolar mi çünkü diğerinde bayaa süt var
GonulAyd Hangisi cok şişse onu ver. Hatta sağabilirsen solu gögsünü boşalt icinde süt kalmasn kanalları tıkar senide rahatsız eder.
Nisanur69_ GonulAyd sağ göğsümü veriyorum onda çok süt var soldada var ama sürekli sağı verdiğim için.. Solu unuttu verdiğim zaman midesi bulanıyor kusuyor.. Sol elma gibi sağda karpuz gibi.. Midesi bulanıyor ama süt var onda
[silindi] Sonrada her iki göğsü aynı oranda emzirmeye çalışın ikiside eşitlenir dengelenir süt üretimi
GonulAyd Süt sagma makinesiyle iki gögsünüzüde bosaltın sonra aynı sekilde gelecegi icin garip gelmez tadı.
GonulAyd Nisanur69_ ikisinide sag emip uyuduktan sonra o tekrar uyanana kadar hic degilse dolar yeniden. Sagki kalmasın tadlarıda normale döner bebegin rahat emer. Emmemezlikte yapmaz