doganinannesi Aselinannesi7741 biberon verdiginiz için sizi emmiyor yapmayın vermeyin şırınga kullanın
Aselinannesi7741 doganinannesi Ne denediysek olmadı kızım kum döküyor doktorda bayram tatilinde olduğu için bol bol emzirin dedi emmediği için ne yapayım AÇTA bırakamıyorum çocuğu üç gündür zaten bu haldeydi ben de mecbursa biberonla vermeye başladım ara ara
Aselinannesi7741 doganinannesi Ne denediysek olmadı kızım kum döküyor doktorda bayram tatilinde olduğu için bol bol emzirin dedi emmediği için ne yapayım Sasırdım bırakamıyorum çocuğu üç gündür zaten bu haldeydi ben de mecbursa biberonla vermeye başladım ara ara
Aselinannesi7741 doganinannesi Ne denediysek olmadı kızım kum döküyor doktorda bayram tatilinde olduğu için bol bol emzirin dedi emmediği için ne yapayım Sasırdım bırakamıyorum çocuğu üç gündür zaten bu haldeydi ben de mecbursa biberonla vermeye başladım ara ara
Pnr_jr Aselinannesi7741 canım olabildiğince göğsten vermeye çalışıyorum sayısı değişiyor bazen gece 2 defa gündüz 3-4 defa olabiliyor. Emdikten Sonra da veriyorum belki hala açtır diye .
Aselinannesi7741 Pnr_jr bende emin olamıyoruz o yüzden sormak istedim genel olarak tahmini kaç defa veriyorsunuz diye😊