Geçen böyle bir konuya kendim yorum yapmıştım şimdi ben yardım istiyorum lütfen hoş burda cevap verilmiyor zar zor veriyorlar da yine de şansımı deneyim..
Bebeğim 7 aylık ek gıda sorunu hiç yaşamadık geçti sevdi yedi biberon emzik anne memesi herseyi kullanıyordu sadece anne sütü ile beslendi 5.5 aya kadar falan hersyee aşırı iştahlıydı ama bayramda memlekete gittik memeyi ilk kez orda reddetti direk kafasını çevirdi yoldandır dedim bi kaç güne de düzeldi daha sonra döndük yine aynı şey oldu yine yoldandir dedim fakat üstüne hasta oldu kanında enfeksiyon var memeyi sürekli reddediyor sürekli zar zor emziriyorum o memeye aşık bebek bi anda gitti çok üzülüyorum biberonla hero babynın muhallebi gibi biseyi var biliyorsunuzdur ondan da veriyordum ek gıdadan sonra onu hala büyük iştahla içiyor ama beni emmiyor zar zor oyunla ayakta vs bu bir atak mı başına gelen var mı bu şekilde devam edecek düzelir mi ben çok üzülüp stres yapıyorum konuyla tecrübeli annelerin yorumuna ihtiyacım var nolur görüp çıkmayın