senbanabaksana Bebeğinize kaç aylıkken asi yaptırdınız kaç doz du ve fiyatı neydi acaba şuan oğlum 9.ayina giriyor hemen yaptırmalı miyim
Deletedmom_23 senbanabaksana 3-5-9 da bexsero 15 te nimenrix. Yarın 9 aylık oğlumun 3. dozu var. Doktorunuza danışmalısınız tarih için. Bexsero fiyatı 907 lira.
kirmizibasliklikiz_ senbanabaksana biz 1 yasindan sonra basladik. 13 aylik nimenrix ve bexsero yaptirdik. 16 ve 28 de bexsero var yine
Glz20 senbanabaksana Doktorumuz kendi belirledi 5,7,12,15 aylık olarak . 3 doz bexsero ve 1 doz nimenrix yaptırıcaz . 2 ay önce 500 TL gibi fiyatı vardı ama şuan artmış galiba
cagankusunannesiii senbanabaksana 7. ve 9. aylarda bexsero yapıldı o zamanlar fiyatı 470 tlydi şimdi çok artmış 11.ayda nimenrix yapıldı 13. ayda ikinci dozu yapılacak 700 küsür olmuş galib fiyatı
irva senbanabaksana 7/9/15 Bexsero 12.ay Nimenrix olmuştu.Bexsero’nun son dozuna en son 720 vermiştim.Oğlum şuan 20.5 aylık.Baya zamlanmış aşılar valla.
sevgikelebegi senbanabaksana 12 13 15 27 aylık olarak yaptırcam geçen ay yani 12 ayda nimenrix yaptırdım 572 tl ödedim bu ay bexsero yaptırcam 907 tl fiyatı var ama benim takvimim öyle diye seninki öyle olmaz bunu en iyi hekim karar verir doktoruna söylersin o çocuğuna uygun takvimi hazırlar ve geç kalınmamalı her an yakalanma riski var