Melekannem 2.5 yasında oglum var agızının iç yanak kısmında 3 4 tane kırmızı nokta gördüm bilen duyan var mı önemli midir?
tecrubesizanne Melekannem aft benzeri bir şey olabilir mi? Googledan bakın, eğer ona benziyorsa genelde pişmiş türk kahvesinin telvesinden az miktarda koyuyorum kırmızının üstüne geçiyor genelde
Deletedmom0210 Melekannem oluyor canım birçok anne nin dikkatini çekmemiş olsada yeni doğan bebeklerde bi müddet oluyor ben ağladığında biraz daha ağlamasına izin verip ağız içini kontrol ediyorum hep resim atabiliyor san bakayım
Melekannem tecrubesizanne aft beyaz yara gibi oluyor ama bu kırmızı nokta deri altında gibi birsey? Sizinki de mi öyle
tecrubesizanne Melekannem kırmızılığın ortasında hafif beyazlık oluyor haklısınız. Vücudunun başka yerinde yoksa benzer kırmızılık belki bir şey dokunmuştur varsa da aklıma kızamık geliyor ama genelde ateşle başlıyor. Ağrısı yoksa birkaç gün bekleyebilir geçmezse doktora gidebilirsiniz geçmiş olsun 🌸
Melekannem tecrubesizanne Bakıp zaman ayırıp cevap verdiğiniz için cok tesekkür ediyorum umarım önemli bisey değildir. İnternetten bakınca cok farklı seyler yazıyor ama belki bilen duyan birisi vardır insallah 🤲🙏❤️
tecrubesizanne Melekannem ne demek rica ederim. Paylaştığın görsel gibiyse ve aynı yerdeyse yemek yerken yanlışlıkla çiğnemiş de olabilir iç yanak dokusunu dişiyle. Beterleri uzak olsun, her problemin en kötü sebebi yazıyor hep internette ☺️
Melekannem Deletedmom0210 https://imgyukle.com/i/oEsODs canım bu resim bize ait değil ama internetten benzerini buldum böyle 2 3 tane iç yanak kısmında sizinki de böyle miydi acaba? Suan Uyuyor cekemedim
Melekannem tecrubesizanne insallah canım kötüsünden korusun cümlemizin yavrusunu insallah olana da sabır ve sağlık versin rabbim 🤲 Düşüncesi bile kötü bazen. 2 taraflı yanakta var birisi 2 tane birisi 3 tane insallah önemsizdir