veraninhakkinda 7 aylık hamile iken kapı süsümü doğumuma erken falan da olmadı 40. haftaya yetiştiremeyen hiç bi istediğim renk olmayan bi kapı süsü yaptı. İnstagramdan almıştım havale yapınca nasılsa parayı aldık istesem yapmazdım bile diye cevap veren birisi.. Ben üzüldüm siz üzülmeyin… Bebeğim düştü kendim merdivenlerden düştüm i kargoya gidecek arabam yok gibi bahanelerle hala beklentide olmamı sağladı maalesef… https://instagram.com/mervenin_renklidunyasi?igshid=YmMyMTA2M2Y= hesabının adını değiştiriyo sürekli o yüzden benim hesabım Allaha kaldı lohusa lohusa çok üzüldüm buna siz üzülmeyin inşallah
Aklimdasin veraninhakkinda bikaç kez okudum ama yazılandan hiç bişey anlamadım. Konu her ne ise geçmiş olsun 🤷♀️
Gupssse veraninhakkinda bunun için kendini üzme cnm boşver bebişin fırsat verdiğinde kendin yaparsın. Ben şahsen kendim yaptım punch ile gerci hamileyken yapmistim( kaşıntıdan kurtulmak için oyalanma amaçlıydı)🥰 yani kapı süsü vs bebiş anlamaz ki bizler hevesleniyoruz yani bebisin sütünü etkileme boş yere sana tavsiyem. güzel günlerde büyüt bebegini🥰 Ayrıca malesef ki böyle insanlar var…
Ece veraninhakkinda merhaba annemiz forumumuzda numara paylaşımı yapılmamaktadır. Bu sebeple postunuz düzeltilmiştir🌸
veraninhakkinda Gupssse yaa maalesef üzüldüm doğumdan çıkınca bile içim buruktu saçma ama çok üzülmüştüm… İnşallah kendimiz yapcaz kızımla aklımda 😊 evet artık geçti zaten ama yaptırcak olan varsa yaptırmasın diye yazdım dediğiniz gibi var böyle insanlar 😔
salihaa22 Çok haklısınız heveslenerek renklerini modelini sectiğiniz bişey. Bide insan verdiği paranın karşılığını almak istiyo en hassas döneminde hele. Cok gecmiş olsun iyi ki yazdınız yaptırmak isteyenler mağdur olmaz en azından.
veraninhakkinda salihaa22 Gerçekten öyle çok hassas olduğum bi dönemdi. Hala aklıma geldikçe bi canım sıkılıyo… Aynen inşallah bi kişiye bile sebep olsam mutlu olurum çünkü hala instagrama reklam veriyo karşıma çıkıyo 😔