Norveckizi Oyuncak çıngırak ne bileyim işte biseyler alınacak mı Ben hiç öyle şeylere ihtiyaç var mı bilemedim o kadar küçükken … Varsa sipariş edeyim neler almalı ? Yeni doğum yapacağım 🌺
ikimelekannesiiiii Norveckizi valla ben hem cingirka aldim hemde cingirakli bileklik ve coraplardan aldim ses cikardikca heycanlanip ellerini ayaklarını salliyo oğluşum
nazlimom_ Norveckizi piyanolu halı almıştım 2 aylıkken sadece bakıyordu sonra sıkılıp ağlıuordu simdi 4 aylık olucaz tutmaya basladı baya oyalanıuor diş kaşıyıcı peluş sesli oyuncaklar aldım tutmaya basladi ilk aylar dikkatlerini çekmiyor
Norveckizi saimeenurr ilk ay için böyle şeylerin önemi yok demi ? Şuan acele etmemi gerektiren bsey yok yani umarım ?
Saadet14 Norveckizi Oyun halisi cingirak muzikli cingiraklar zeka kartlari hisirtili kitap ve okumalik masallar hepsiburada da bazen 2.kitap 1 tl gunleri oluyor o zamanlarda aldim bir suru kitao 2 ayliktan beri hergun okuyorum cogunu en basta hamileyken aldim 6.ayligiz hala bunlari kullaniyoruz cok lazım yani vaktin varken rahat rahat arastir al canim sağlıkla kavuş yavruna 🤗 bir de oi dis kayisici var kaktus gibi onu cok sevdi bizimki 50 tl felan