Ates_mami Serpil1996 5s almayın. Uygulama bile indiremezsiniz. Yavaşlıyor benim 7 güncelleme geldikçe yavaşlıyor 1 seneye buda kalmayacak. Yani şuan 7 bile almak mantıksız bence
[silindi] Serpil1996 samsung için bişey diyemem ama 5S çok eski bi model artık üzerine zibil gibi yenisi çıktı ve eskiler yavaşladı yazılımları kaldıramaz halde. Ben XS max kullanıyorum bazen bu bile sapıtıyor.
MayneymisAltintop 5s ler artık çook çook yavaş. Asla almak gibi bir hata yapmayın kii sıfırı artık üretilmiyor diye biliyorum.
Deletedmom0210 Serpil1996 iPhone den başka telefon kullanmam asla 🙅♀️ şuan 8 plus kullanıyorum öncesinde 6s vardı ve 7 sini de eşim kullanıyordu öncesindede hep iPhone kullandım başkada telefon alma derim 5s alacaksan bile iPhone den şaşma güzel telefon oda👍👌🏼
16102018 Serpil1996 arkadaşlar yavaş falan demiş 5s için ama kullanıyorum 3 yılı bitti çokta memnunum kırılmadığı sürece değiştirmeye niyetim yok gayet hızlı resim kalitesi falan güzel 3 yıl önce 1300 e almıştım
sevcan Serpil1996 ıphone5s ben uzun yıllar kullandm cok sağlam guncelleme geldkçe yavaslıo ama kullanılmcak gbı dııl. kesınlıkle tavsıye ederım.