Byzcgty Zynp555 ben calpol vermeden yaptırdım 2 saat sonra çocuk çığlık kıyamet hem ateşi çıktı hem ağrı yaptı çok pişman olmuştum
Ronya1303 Zynp555 bugün oldu . Bır bacağından yapılan çok yakıcak dedı gerçekten onda çok ağladı . Tüm gün huzursuzdu. Ateş 37 derece de stabil hep . 1 çay kaşığı calpol vermek zorunda kaldım . Uyudu 🥰
Linailkay Zynp555 öyle çok cıkmadı 37 di 1 gün sürdü alışını mutlaka yaptır aşılar koruyor hastalıktan roto geçirdi bebeğin aşısı vardı ona rağmen ağır geçirdi doktor aşılar korudu dedi
Byzcgty Zynp555 1 çay kaşığı calpol verip götürün o kadarcık calpolde aşıda bişey yapmaz merak etmeyin 😊
Byzcgty Zynp555 öyle aman aman havale falan yapacak bir ateş olmuyor zaten calpol verip gidince hiç bişey olmuyor
Byzcgty Zynp555 hiç gerek yok bence 4 aylık bebek için fazla aşırı ateşlenmiyorsa ben 8 aylık bebeğime hala çay kaşığı ile veriyorum yetiyor
Byzcgty Zynp555 ben bu zamana kadar en fazla 6 çay kaşığı verdim o da sünnet ettirdim diye dişi çıkarken falan vermedim gerçi ateşlenmedi