Gizzso Kızım 14 aylık olacak yarın hala yürümedi ayağa kalkıyor sıralama gidiyor ellerini bırakıp day day duruyor ama hala yürüyemedi gözünün içine bakıyorum yürüsün diye ne zaman yürür acaba yaa
kuzey-21 Gizzso yürüme arkdşı veya yürüme kamyonları çok işe yarıyor. Ve üstüne düşmeyin ısrar edince yapmıyorlar. Kendiliğinden yürür merak etmeyin :)
biryazmasali Gizzso benm kızımda tam sizin ayınızda yürüdü yürüme arkadşı aldım ben kendim onla geziyordum hiç üstne düşmeden 1 hafta benden göre göre çözdü ve yürüdü
Ahsenerva Sakin olun kızım 19 aylık yurudu bende hep o gunu merakla beklıyordum 16 aylıkken sıralamaha basladı dusunun. Sımdı hıc durmuyor 2 bucuk yasında 🤗
Yagmuurr Gizzso Benim oğlum işk 14 aylık başladı sonra bir süre ara verdi 16 aylıkta tamamen serbest yürümeye başladı o yüzden endişe etmeyin 18 aya kadar zamanı var
basakhanim34 Gizzso yürüteç yürümeyi kolaylaştırmaz aksine zarar verir. Yürüme arkadaşı kullanabilirsiniz
Deletedmom_41 Gizzso Eli kulaginda baya sinyalleri vermis uzulmeyin benm bebegmde 14. ay Sonunda yurudu 18 aya kadar normal hatta bazi uzmanlar 20 aya diyor.