AliEmirmoms Herkese hayırlı akşamlar. 21 gün önce doğum yaptım. Normal doğumdu ve ilk gebeliğim diye baya dikiş atıldı ama daha düşmediler. Tahmini ne zaman dikişlerim düşer acaba? 🥰
Yonca_23 AliEmirmoms kaynayan dikişler düşmüyor canım korkma temiz tut çabuk igleşir benim öyle oldu ıslak kalmasın kurula
yzrkaya AliEmirmoms doğum yaptıktan 5 gün sonra dikişlerim düşmeye başladı her gün duş alıyodum belden aşağısını günde 3 kere yıkıyodum ılık suyla. Çabuk topladım şükür 😊
Elikoo AliEmirmoms benimde dogum yapali 18 gun oldu iki uc gundur agrisi hafifledi oncesi cok kotuydu oturup kalkamiyodum simdide sizliyor ama daha azaldi dusmeye basladi yavas yavas ama hala var biraz
Ayselkaracizmelli Bende 34 gün önce doğum yaptım ama bende dikiş düşmesi gibi bişey olmadı aynadan baktığımda da dikiş falan yoktu doktoruna danış istersen canım
AliEmirmoms @"Ayselkaracizmelli"ya doğum esnasında doktor bana sakın aldırmaya gitme kendisi düşcek dedi de bi türlü düşmediler 🥺 bazen diken batıyomuş gibi oluyo
findiginannesi_ AliEmirmoms 1 buçuk ayda iyileşti benimki 1 dikişim attığı ve dikişlerim enfeksiyon kaptığı için iyileşmesi de zor oldu
Fatmaersoy AliEmirmoms benimde bir aya kadar düştü hem iç hem dışta dikiş oldu 5 ay olcak hala ağrı batma çekiyorum devam ediyor dikişler düşsede😏
findiginannesi_ Gamzebbb Normal doğum yapmıştım canım ben böyle yürüyemez hale gelmiştim .birde o bölge çok sızlıyordu