aselinannesi5 Kızlar Meraba , evden ek iş yapmak istiyorum, eşime destek amaçlı .evden sabun Paketleme veya davetiye paketleme yapan var mı? İnstegram sayfalarına güvenemiyorum varsa burdan bana destek olsun lütfen
Feyzosunannesi aselinannesi5 o tarz işler genelde dolandırıcı oluyor, burada birçok kez post açılmıştı
Nurcan3500 aselinannesi5 bence hic bulasma kopara istyolar ben bikere 20tl attim kadin brni engelledi heryerdn 🤣🤣 allahtan az paraydi
Minikmucizemiz aselinannesi5 kariyer..nete cv bırakın.evden çağrı merkezlerinde çalışacak eleman alıyorlar öyle bir iş daha güvenilir ve rahat olur
aselinannesi5 Feyzosunannesi evden ne tür bir iş yapılabilir aklıma bisi gelmiyor ama geçim zor evden eşime destek olmalıyım
1ana_2evlat findiginannesi_ Merhaba canım, ne tür tokalar resim atar mısın? Satışı nasıl yapıyorsun kazancı iyi demişsin ne kadar getirir?
Cerenn1-- findiginannesi_ ay bana da yazar mısınız yaaa elim de çok yatkın öyle şeylere değerlendirmek isterim
Piko2021 findiginannesi_ el becerisi olanlar yapabilir anca bende değil el becerisi parmak becerisi dahi yok😂olsaydı güzel olurdu