mthnflzr Kızlar hepinize iyi akşamlar 🙏🏻 Adetim 8 gün gecikti, çok şüpheli olmayan ilişki sonrası Ella ertesi gün hapı içmiştim. Dün hızlı gebelik testi yaptım, negatif çıktı ama adet olamadıkça gerginliğim artıyor. Başına gelen var mı?
Dileksadan mthnflzr ella hapı bende kullandım fakat bana adet gecikmesi hiç yapmadı bide zaten %99 engelliyor yazıyor internette ben hamile oldugunu düşünmüyorum belki sana yan etki yapmistir ilaç birde ilişki sonrasi ilacı ne zaman içtin buda çok onemli
KahveliVera mthnflzr çok etkili bir hap bende kullandım adetim gecikti 15 20gun korkmayın her bünyeye yapmıyor ama bende gecikme yaptı
_YanakReisinAnnesii mthnflzr hap + stres etkiliyor olabilir , ella bende içmek zorunda kaldım bende de 2 aydır her ay erkene atıyor mesela düzensizlik yapıyormuş genelde zaten
mthnflzr Dileksadan ilacı 2. Gün içtim umarım gecikmedir. Aslında birkaç gündür kasıklarımda da ağrı var ama olamıyorum, anlayamadım
mthnflzr KahveliVera 15-20 gün mü🙏🏻🙏🏻 Yaa o süreçte çok panik olmuşsunuzdur sende 😕inşallah bende de öyle bi durum vardır
_YanakReisinAnnesii mthnflzr aldığım ilk 3 gün ben ben değildim mahvoldum bütün dengem oynadı resmen 😬😂