Berilsmom13 zaydn her bebeğin gelişimi kendine özel annesi onunda sırası gelir Allah izin verince yürür :) benim kızımda 8 ay 8 günlük oldu üç gündür emekleme çabasında düşe kalka öğreniyor diş bizimde yok hepsinin gelişimi farklı
Bahararen zaydn bismillah kiz benim oğlum 13 aylik daha 1 aydır emekleyerek başladı önünde bizde emekledik fikir olsun sana da
Linaygt zaydn zaydn benimde öyleydi bende sizin gibi sabırsızlanıyordum 9 buçuk aylıkken bir anda emeklemeye başladı ve 10.ayinda dis çıkardı her bebeğin gelişimi farklı zamanı geldi mi bir bakiyorasunuz yapıyor
Aysegulkrsd zaydn benımde aynı diş yok 😃 emekleme yok sadece kendını kaldırıp dönuyor galıba üşengeç😃
zaydn Berilsmom13 ben takmıyorum ama etrafındakiler çok darliyor yok benim kızım 5 aylıkken emekledi yok su yok bu
Yigitahmedim zaydn benim ki de 5 aylıkken kalkıp kahvesini yapıp gazetesini okuyordu😁 daha neler ya 😁
Gizemgt59 8 ay 20 günlük kızım 1 hafta önce diş çıkardı ve bir kaç gündür kollarını da kullanarak normal emekliyor yavaş yavaş 😂 normal bunlar her bebek farklı gelişiyor sorun yok bebişinizde merak etmeyin 🌈
Alparslanmomss 7 aylık benim bebeğim saçma sapan sürünmeye çalışıyor dişte yok ama takmıyorum sağlığı yerinde geç dişi tüm doktorlar daha sağlıklı buluyor ha keza surunmeyi de
Aysegulkrsd zaydn takmayın kafanıza geç diş iyimiş 😃 emekleme den yürüyen var zamanı gelınce hersey olur
nilufer19 zaydn 10. ayda emekledi ve diş çıkardı kızım 8 ay ne ki henüz geç kalmış değil 5 aylık emekledi diyenlere bakmayın siz abartmayı seven bi kesim var 🙄
Hndealnathn Diş için geç kalmış sayılmaz çıkarır.emeklemede bir gelişim göstergesi değil zaten.cocuk emeklemedende yürüyebilir için rahat olsun
sevgisimay zaydn biz de 8 ay 5 günlüğüz 3 gündür falan emekliyor geri geri gidiyordu birden emeklemeye başladı 8 tane de dişimiz cıktı ama bu bir gelişim basamağı degil bence her bebek farklı emeklemek zorunda degil ama cevreden gelen sözler deli ediyor insanı