Cansueymen Merhaba anneler Kıyafetlerdeki yemek,ilaç,kaka lekesi nasılçıkar kıyafetleri tüm lekeli çıkmıyor
yasmina Cansueymen beyaz sabunla çitilemeyi deneyin. Ben kaka lekelerini o şekilde temizlemiştim makinede çıkmayınca 👍🏻
Cansueymen yasmina deneyim hemen inşallah kıyafetleri kurtarırım 😭 deletedmom173 onu da alayım bari çok teşekkürler
deletedmom173 Cansueymen Rica ederim beyaz sabunu da rendeleyip kıyafetleri yatır bir leğene canım o şekilde de çıkıuor sonra makine de yıka tertemiz
GonulAyd Bende beyaz sabunla çitiliyorum yıkıyorum lekeden eser kalmıyor. Makineye attım bir cok ürün denedim cıkarmadı ama sabunu deneyince cıktı. Sabunsuz evde yok deneyin bencede
Kubrakuzey Yemek lekelerini fairy le elimde citiliyorum cikariyo leke birakmiyo ama kakalarda bi yontwm bulamadim
Ates_mami Kubrakuzey beyaz sabunla çitileyip öyle makineye atın. Yemek kaka ne lekesi varsa hiç kalmıyor
bglm Cansueymen cozum bulabildiniz mi demir ilaca basladik leke cikmiyor nukun leke cikartici aldim sonuc alamamadim elimdede citiledim cikmiyor
DanLa Cansueymen ben baby&me leke çıkarıcısını kullanıyorum. Kakayı kurumadan sadece suda akıtıp birazcık ondan sıkıp çitiliyorum hemen çıkıyor. Demir damlasının lekesini ebe dikkat et çıkaramazsın demişti şimdiye kadar çıkaramadım da 😂 Yemek olarak da çok çok yağlı bişey dökülmediği sürece Baby&me çıkarıyo