Mehmetalp Kullanıp memnun kaldığınız burun aspiratörü var mıdır? Ben bebedor kullanıyorum hiç memnun değilim yeni almayı düşünüyorum.
ZeynoEylul24 Mehmetalp kesinlikle otri bebe. Bende yeni aldım çok memnunum ama önemli olan bebeğinin burnunu iyice nemlendirmen.. fizyolojik serumlari ile.
Cimcimelerinnnesi Mehmetalp fizyoloji serum ile otri bebe kullaniyorum 34 günlük bebeğim ve cok memnunum . Tavsiye edebilirim .
Gzdgzdd Bende otrşbebe kullanıyorum. Bide chicco nunkünden memnun olduklarını söylüyorlar kullananlar. Ya benimde bi sorum var aslında bebeğimin burnu tıkalı doktor fizyolojik su verdi tüp şeklinde olanlardan. Onu her sıktığımda aspiratörle çekmek gerekiyor mu ? Bazı yerlerde tahriş ettiğini okudumda çok fazla kullanmanın.
uleErenTozkoparan Gzdgzdd aynen bende bunu merak ediyorum kullanmasak aspiratörü nasıl o sümük temizlenecek yine ciğerlere felan inmezmi temizlemem daha mantıklı gibi yoksa o balgama dönüşüp hırıltı yapar diye düşünüyorum
Gzdgzdd uleErenTozkoparan ya bugün bazı yerlerde okudum o burun pisliklerini yutarak ta rahatlayabiliyormul ama dediğiniz gibi benimde solunum yollarına iner mi korkusu var. Bilemedim 🤷♀️
uleErenTozkoparan Ama kızlar bişi diyim bebişim öksürüyordu 3 aylık biraz kantaron yağı göğsüne sürdüm bi kaç gün bez ısıtıp kattım göğsüne öksürüğü geçti tavsiyem olsun
Nes722 Otri bebe gerçekten kullanışlı. Oğlum ilk seferlerde ağlıyordu ama şimdi alıştı. Tavsiye ederim