Adenn-gcl Kızlar A life,koru,lokman hekim tercihim ama varsa başka hastanelerde de önerilerinize açığım yeni doğum yaptım geçen sene geldim bu şehire o yüzden pek bi bilgim yok 🌼
Busraytgn Adenn-gcl memorial Sami akbuga yenidogan bebeğim yoğum bakımda yatmisti madicanada orda görmede isitmede skinti var bibsuru şey sıraladılar sagliki olan bebeğime Bi öneri ile Sami hocaya gittik bizim içimizi çok rahatlattı ilgisi yaklaşımı çok güzel herseyi tek tek anlatıyor biz çok menmunuz
Gozde-gozde1 Adenn-gcl nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ankara üniversitesi tıp fakültesi emel ünal hoca kendisinin sekreterinden özel olarak randevu alıyorsunuz ve muayene ücreti ödüyorsunuz (204 ₺) gerçekten işinin ehli her şeyiyle tek tek ilgileniyor hatta anneyle bile kendisi çocuk hastalıkları konusunda bi çok dalda uzman googledan bakabilirsiniz.
Haticetunahan Adenn-gcl Acıbadem de,Dr. Nurşad Erdemli var.6aydir aylık takip için götürüyorum,çok çok memnunum ,tavsiye ederim.
Fatmaersoy Adenn-gcl İncekte özel çoçuk hastaları bölüm üzerinde klinik var orhan pekuz çok yaşlı doktor ben ona gidiyorum Bide Ankara Şehir hastanesi Atilla çiftçi var oda ilgili güzel doktor
Merve0694 Adenn-gcl medicana Dr İbrahim Sinan bugur ❤️ kendi bebeği gibi ilgilenir tüm hastaları ile 9 aydır ona gidiyorum