Yavrupanda Ayımıza giriyoruz Rota 2. Doz Menenjit hic yaptırmadık Ağır olurmu ikisini aynı anda yaptırsak 🥺 Yaptıran varmı
Edanurkkeless Yavrupanda zaten menenjit 5.ayda yapılmaz ki.Bizim doktorumuz var 7.aydan sonra konusucaz menenjit aşısını dedi ve ben araştırdım öyle zaten 5.ayda menenjit aşısı yapılmaz
SetenayCo Yavrupanda bizim doktorumuz menenjitin ilk dozuyla rotanın ikinci dozunu özellikle aynı gün yaptırmıştı. Ama sizin doktorunuz ne diyorsa ofur.
CEV91 Yavrupanda biz 3 aylıkken rota ve menenjit ilk dozlarını aynı anda yaptı doktorumuz. Sorun yaşamadık, ateş çıkmasın diye öncesinde fitil koydu. Ateş çıkmadı. Biraz huzursuzlandı o gün
Canncan Yavrupanda rota menenjit ilk dozlari ucuncu ayda olduk ayni gun yapti doktorumuz sakinca gormedi biraz ates yapti bizde ama calpolle dusurduk ikinci dozda besinci ayda dedi
Yavrupanda Roza28 2 hafta koysam 6. Ay aşısına yaklaşıyoruzya sorun olurmu acaba Özel doktorum olmadıgı icin soramıyom 😳
Yavrupanda SetenayCo ah ilte özele gidemiyorum Devlettede bayram dolasıyla sıra yok Soracak kimsem kalmadı 🤷♀️ Sağolun fikirler veriyo herkes ♥️
Esrabaharr Yavrupanda yaptırabilirsiniz sorun olmaz biz 5 aylikken rota bexero ve nimenrix 3 unu aynı anda yaptırdık herhangi bir sorun olmadı ateşte yapmadı
Nedenneden Yavrupanda Ben aynı anda yaptırdım hiç bir sorun yaşamadık haftaya 2.dozu var rotanın ve yine bexsero ile aynı anda yaptırıcam 15 gün sonrada nimenrix sonrakiler 13.ayda ve bitiyor şükür 🙏