umut2434 Selam arkadaşlar bayram kutlaması için mej atıyorum kaynima eltime cevap vermediler cuma mej atıyorum ona bile cevap vermiyorlar aramızda hiç bir sorun yok bir iki saat oluyor eltiyle konusali ne sanıyor bunlar kendilerini ya 😡
asocialmom umut2434 toplu mesaj atıyorsanız ben de kimseye cvp vermiyorum o şekilde atanlara msjla Bayram kutlamayı da saçma buluyorum aramak varken.
Gnssareelmas umut2434 Kurban bayrami telaseli oluyo ya isleri vardir belki ne biliyim cevap da vermeyebilirler sahsen saabahtan beri 30 mesaj geldi hic birine cevap yazmadim bosver yazipta sinirini bozma 😊
umut2434 Ssssraa oyle de insanın zoruna gidiyor normalde konuşuyoruz bir sorun yok kendilerini ne sanıyorlarsa bilmiyorum artık
Derininannisi Toplu mesaj attıysanız ondan cevap vermiyor olabilirler çoğu insan toplu mesajı sevmiyor samimi bulmuyor bir de Cuma mesajları Cidden insanları sıktı yanlış anlamayın da
Derininannisi Toplu mesaj attıysanız ondan cevap vermiyor olabilirler çoğu insan toplu mesajı sevmiyor samimi bulmuyor bir de Cuma mesajları Cidden insanları sıktı yanlış anlamayın da
umut2434 Derininannisi keşke onlarda tasada cuma mej ben hiç sikilmam insan sevdiği insanların özel ve güzel günlerini kutlar tabi anlayana asocialmom aradım zaten eltiylede konuştum ama cuma mej atincada böyle yapiyolar Gnssareelmas Gnssareelmas
umut2434 Summer toplu atınca ona da gitti cuma mej atsam böyle yapıyorlar aman umrumda değil artık ara yani ararım bundan sonra
Summer umut2434 cuma mesajlarına bende cevap vermiyorum inançlı biriyim ama samimi gelmiyor toplu atılan mesajlar ona da öyle geliyor olabilir