Diamondmn Merhaba güzel anneler. Bebekleriniz ne zaman oturmaya başladı? Ek gıda başlarken desteksiz oturması gerekiyor mu?
Burcusenkoc Diamondmn bende merak ediyorum ne zaman destekli oturmaya başlatmalıyım suan 3/12 günlüğüz ☺️ 4 ayda başlıyorlar sanırım kısa süreli destekli oturtmaya
unkurabiyesii Diamondmn 3bucuk 4 aylık civarı destekli oturtmaya başladım ben 6. Ayda desteksiz oturuyordu. Ne kadar erken pratiğe başlarsanız o kadar iyi 😊
Mucem Sadece kucağımda oturtuyordum 4 aylıkken. 5 ay 10 günlüktü çimlere oturtup iki saniye elimi çekip fotoğraf çekeyim dedim. Baktım gayet oturuyor 😂 o günden sonra desteksiz oturdu hep.
Zlm Diamondmn desteklidir oturabilir ek gıdaya başlarken o sorun değil kafasını tutabilsin yeter. Ben 4 aylık kucağımda oturtuyodum 5 aylık destekli oturuyodu 6 aylık olduğunda desteksiz
neslicanben Diamondmn bugün nöroloji doktorumuzla kpnışurken 4.ayda destekli 5. Ayda desteksiz oturtmaya alıştırılabilir dedi. Benim kızım prematüre 28 haftalık doğdu düzeltilmiş yaşa göre 5,5 aylık desteksiz oturabiliyor. Tek sorun dönmeden oturmayı öğrendi.
KTuba Diamondmn bende 4 Aylıkken destekli oturtmaya başlamıştım 6,5 aylıkken desteksiz oturabiliyordu.