Mehmetseliminannesiiii Merhaba güzel anneler 5 buçuk aylık bebeğim 5 gündür kaka yapmıyor anne sütü veriyorum sadece demir ilacı veriyorum ondan sonra böyle oldu ne yapabilirim yardım eder misiniz 😔
Maviela Mehmetseliminannesiiii probiyotik kullanın iyi geliyor ama sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar yapmaması normal
Muru Mehmetseliminannesiiii 10 güne kadar sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde normal demişti doktorumuz
Zeynepun24 Mehmetseliminannesiiii bio gai benım bıldıgım kabızlıga ıyı gelıyor eczaneye sorup alabılırsın
Mehmetseliminannesiiii Alya_pakir tamam canım teşekkür ederim şimdi vericem inşallah bebeğim rahatlar
Selinay__ Sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 hatta 15 güne kadar yapmaması normal kabul ediliyor keyfi yerindeyse sıkıntı yapmayın
Mehmetseliminannesiiii Selinay__ aaa gerçekten mi yaa valla keyfi yerinde gibi huysuz değil ama o yapmayınca ben kötü hissediyorum kendimi
Eflin31- Merhaba güzel anne 🤗 Normal hiç endişelenme benimki de 5 gün yapmamıştı 5.gün yapmıştı çok mutlu olmuştum 😁 Zeytin yağı badem yağı kullanabilirsin anne sütü için bebeklerde normalmiş bu durum🤗
Mehmetseliminannesiiii Eflin31- teşekkür ederim canım benim yaa bebisler rahatsız olunca anneler çok üzülüyor gerçekten keşke ben olsam diyorum ama keyfi yerinde çok şükür bir sıkıntılı görünmüyor o zaman dediğiniz gibi normal bu durum
Eflin31- Mehmetseliminannesiiii aynen canım bende çok tedirgin olmuştum ama hiç sıkıntı yapma eğer 10 günü geçerse doktora git
Mehmetseliminannesiiii Eflin31- tamam canım teşekkür ederim 🥰 inşallah daha fazla uzun sürmez de yapar 🤲🏻
Mehmetseliminannesiiii Alya_pakir daha yapmadı maalesef zeytinyağı icirdim karnına zeytinyağı ile masaj yaptım birde dulcosoft icirdim yok hâlâ yaa 😔 ama rahatsız değil çok şükür off ben çok takıyorum kafama 🤦😢
Mehmetseliminannesiiii Alya_pakir bu sabah yaptı çok şükür oğluşum kakasını ayy nasıl mutlu olduk eşimle resmen bayram ettik yani😄😍😍🤲🏻 ayy bir kakaya bu kadar sevineceğimiz aklıma gelmezdi evlat bambaşka birşeymiş gerçekten🤲🏻😅😅
Mehmetseliminannesiiii Alya_pakir valla canım hangisi işe yaradı bilmiyorum ama zeytinyağı verdim dulcosoft’u verdim doktora sorup aldım 2 gün sonra yaptı kakasını çok şükür