Mother42 Tuzlu su bilimsel bi şey dişilik enerjisini artırıyor , diğer söyledikleri için bi şey diyemiycem
2civcivannesii O kadın paralı çekilişler den ünlü yaptı kendisini bu işin içinde olduğum için biliyorum bulduğu her çekilişe sponsor oldu topladı takipçileri şimdi de saçma sonik şeyler mi yapıyor mis😀😀😀
Tubasahra Durumlarına arada bakınca yapasim geliyor hahahahha.Milletin kocasi hep altin ,araba,ev almış😁😁Sonra diyorum manyaklasma adamin parasi yokki tuzlu su ne yapsin 🤪🤪🤪🤪
Elmassss Vera23 yani Esra esmeci olarak değilde tuzlu suyun kötü enerjiyi yok ettiği gerçek zaten ama tuzlu su ile eşini bağlama yok eşine kendini sevdirme bana bunlar saçma geliyor, geçen gün tv de gördüm yok eşinin mutlu anında avuç içine küçük baskılar yap diyor neymiş o seni hatirlatirmis saçma yani konuşmak için konuşuyor gibi geliyor bana 🙂
Melis84 İşini iyi yapanın değil reklamını iyi yapanın sosyal medyayı iyi yönetenin adını duyurduğu bir dönemdeyiz ve bence bu kadın da pr çalışmasını iyi yaptırmış. Ben şahsen böyle şeylere asla inanmıyorum tamamen plasebo etkisi olduğunu düşünüyorum