Rmysssa Sara1904 ben de 3 aydır diyetteyim ama bir türlü bitmiyor mukus. Doktor tamamen bitmesinin 1 yaşında olacağını söyledi. Mukus vücudun savunma mekanizmasi suan dedi.diyetine devam ettigin surece mukusun bir zararı yok dedi
Nimomerve Sara1904 kaçak yapmayarak geçer ancak. Bir lokma bile etkisini gösteriyor bunu unutmayın. Tamamen diyete uyarsanız bir kaç aya düzelir. Bir de test yaptırdınız mı ? Ona göre devam edin diyetinize çok geçmiş olsun
Lahe12 Sara1904 kilo alımı nasıl ve kaka rengi nasıldı.. benim bebeğim 1 ay 24 günlük bende süt alerjisinden şüphelenmeye başladım
AtlasEgenin-annesi Sara1904 mukuslu olabilir sorun yok . Kan olmasın diyetine devam et bozma. Doktorun eşliğinde ilerle
Sara1904 Podema 21 günlüktü vücutta döküntü ilk günden beri belinden tasan mukuslu gürültülü kaka sonradan kakada kan gelmeye başladı testi negatif çıktı bizimki çoklu gıda alerjisi bence
Sara1904 Rmysssa çocuğa sıkıntı olmuyorsa çok şükür canm varsın mukus olsun napalım nasıl kakası sızın tart eder mısın
Sara1904 Nimomerve yok kan tahlilinde negatif çıkmıştı alerji dr na 25 ine randevu bulabilmiştim ama kafatası ameliyatı olacağından kaldı randevumuz da
Nimomerve Bizim de kn tahlili negatif deri testi pozitifti. Alerji doktoru mama verdi onu kullanıyoruz
Sara1904 Lahe12 kaka rengi sarımsı veya yeşil hep sıvı mukuslu kilo alımı iyiydi ama alerji mamasıda verıyorum artık üç ay olduk buyun bir aydır veriyorum
Nimomerve Lahe12 kaka rengi sadece alerji belirtisi olmuyor. Diğer belirtiler varsa en kısa zamanda doktora başvurmalısınız
Fatimaafr Bizde de mukuslu kaka çok fazlaydı. Dört buçuk aylıkken ek gıdaya geçtik mukus yok oldu :) şu an dokuz aylık inşallah bir an önce geçer alerjisi