Kuzenimin benim kızla yaşıt bi kızı var. 27 aylik yani 2 buçuk yaşına girmek üzere. Cok fazla görüşemiyoruz en son 1 sene oldu herlde görmeyeli. Eşi hiç bi yere bırakmıyor. Sürekli evde falan. Benim kızımı görünce dedi kizin ne güzel konuşuyor ben cok üzülüyorum. B3nde dedim üzülme her çocuk bir degil zamani gelince bi bakmssn konuşur biraz moral vermeye çalıştım. Ama kızı sadece geç mi konuşacak yoksa baska bi problem mi var birwz zman geçirince dikkatimi çekti. Mesela söylediğim hic birseyi nerdeyse anlamiyor. Belki normaldr bilmedigim için soruyorum. Yani Etrafmda yaşıt olan benim kizim var oda ne desem anliyor. O yüzden dikkatimi çekti. Sürekli kendi kendine bsieyler konusyor ama anlaşılır degil cok degisik. Dedigim gibi ben bunlarin hiç dışarıya çıkmamasına tv falan izlemesine bağladım. Ona cok üzülüyorum gerçekten daha 19 yaşında ama kaynanasyla ayni evde tek gidebldgi yer annesi oda haftada bir kez. O yüzden kızına gelişimi acısından yardimci olmak istyorum. Benimle tecrübe ve bilgilerinizi paylaşır misiniz