Hhticee Kızlar Whatsapıma bildirim bazen geliyor bazen gelmiyor ben uygulamaya girdiğimde mesajlar arka arkaya düşüyor uygulamayı sildim tekrar yükledim düzelmedi ayarlardada bütün bildirimler açık aynı hatayı yaşayıp çözüm bulan warmı
KahveliVera Hhticee benimde öyle eşim hep kızıyor sana mesaj atıyorum görüntülü arıyorum bakmıyorsun en son yanımdaydı at dedim attı cidden glmio bskti ama anlamadı 5-10 saat sonra görüyorum mesajlari
Duyulurum Hhticee iphone kullanirken bana doğru düzgün hiç mesaj gelmezdi. O an aktif mesajlasiyorsam gelirdi ama vatsaba bir saattir girmediysem gelmediği oluyordu. O yüzden sık sık giriyordum aklıma geldikçe. Androidte de arada oluyor bu sorun ama o kadar çok değil
Hhticee KahveliVera ewet aynen yaa operatör den mi kaynaklı anlamadım telefon değiştirdim yakın zamanda bu telefonda da aynı oluyo uygulamadan desem nie sadece ben yaşıyorum 😬
Duyulurum Hhticee yine de bir sorun. Ben hiç telefoncuya dahi sormadım. Telefon eskimişti 5s’ti yaptıklarını yaşına verdim 😅
Melis84 Aynı sorunu ben de yaşamaya başladım, wp açıp bakmazsam bildirim olarak mesajlar gelmiyor 🤦🏻♀️
elifizm Whatsap bildirimlerinize bir bakın oradan sorunu çözebilirsiniz anneme de olmuştu yapmıştık geçmiş zaman hatırlayamıyorum nasıl çözdüğümüzü
Hhticee hllglck benim aylardır böyle ya çok sinir bozucu ayarları didik didik ettim sorun bende değil iPhone da bence 🤦🏼♀️